type-d2

Uptown

Wat voor appartement je ook zoekt, up:town biedt voor elk wat wils. Alle woningen zijn hoogwaardig afgewerkt. Denk aan een compleet ingerichte keuken met inbouwapparatuur en een luxe badkamer. De huurprijzen beginnen bij 875 euro per maand. Op het dak van de laagbouw ligt er een binnentuin, uitsluitend toegankelijk voor de bewoners. Dagelijks zoeken naar een parkeerplek hoeft niet, want in de ondergelegen parkeergarage zijn plaatsen te huur voor 125 euro per maand.

type-f8

Type appartementen

De woonoppervlakten van de appartementen variëren van ca. 60 tot 90m2. Wil je één of twee slaapkamers? Wat je ook kiest, bijna altijd heb je een royaal balkon van gemiddeld 20 m2! Afhankelijk van de ligging heb je een spectaculair uitzicht op het Wijnhavengebied, de Leuvehaven, de Maas of het centrum. Elk appartement heeft naast een inpandige berging een extra berging in de onderbouw.

De vijf maisonnette-stadswoningen hebben een woonoppervlakte van maar liefst 136 m2. Je beschikt over twee slaapkamers op de eerste verdieping. De ruimte op de begane grond is multifunctioneel inzetbaar en mag gebruikt worden als werkruimte. Deze woningen hebben een vaste parkeerplaats direct naast de entree van de woning in de onderbouw. Download hieronder de brochure.

uptown

Wijnhavengebied

Het Wijnhavengebied, het oudste havengebied van de stad, is een bijzonder stukje Rotterdam. Van oudsher stonden er pakhuizen. Na het bombardement kwamen er kantoren. Recent is het eiland compleet getransformeerd tot een aantrekkelijk woongebied met luxe hoogbouw.

erasmusbrug

Bereikbaarheid

De bereikbaarheid van up:town is uitstekend. Metrostation Leuvehaven en Beurs zijn gelegen op luttele minuten loopafstand. Net als het ov-knooppunt station Blaak. Hier komen metro, bus en trein samen. Maar ook op Rotterdam Centraal zit je zo. Het groen van het Kralingse Bos en het Park zijn op de fiets altijd in de buurt. Ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend. De Maasboulevard biedt een directe verbinding met de A16 waardoor je ook zo op de A15 en A20 zit.

markthal

Shoppen & Lunch

Ontspannen, recreëren en winkelen, het kan allemaal in de nabije omgeving van up:town. De dagelijkse boodschappen haal je om de hoek. In slechts enkele minuten lopen ben je bij de speciaalzaken in de Markthal. Net als bij de Beurstraverse, musea, horeca en andere uitgaansgelegenheden. Ideaal toch?

Afbeelding